Oosterparkers 2
20-3
18-97
-79

VELOCITAS 2 KAMPIOEN na beslissingswedsrtrijd tegen DIO Oosterwolde 2 (3 - 1 n.v.).

1

Velocitas 2 - DIO Oosterwolde 2 : 3 - 1 (n.v.) (14-04-03)

Vandaag was het zover: 14 mei 2003. De wedstrijd van dit seizoen. Een beslissingswedstrijd tegen Dio Oosterwolde 2. Veel supporters reisden mee naar de velden van Leek Rodenburg waar deze wedstrijd zou worden gespeeld. De wedstrijd begon om 19.00 uur en de supporters lieten direct al van zich horen. Velo werd goed aangemoedigd en begon sterk. In de eerste helft waren veel kansen voor Velo. Vrije trap van Pempi was naast. De corner van Tsjadrik kwam bij Wouter die net over de lat kopte. Maar ook Dio Oosterwolde kwam met kansen en vlak voor rust scoorde Dio Oosterwolde de 0-1. Met deze stand ging Velo de kleedkamer in. Na de rust moest Velo verder. Barry en Ron kwamen in het veld voor Marco en Tsjadrik. En de goal voor Velo moest echt gemaakt worden. Een speler van Dio Oosterwolde kreeg de rode kaart te zien na het neerhalen van Edwin Boer. En stond Dio Oosterwolde met 10 spelers in het veld tegen 11 Velocitanen. Tien minuten voor tijd kwam Fré in het veld voor Jan Klunder. Maar nog geen goal….. Tot in het laatste minuut: een voorzet van Wesley kwam voor een speler van Dio Oosterwolde die een eigen goal maakte. En het was 1-1. Dit betekende verlenging (2 x 15 minuten). Wilde Velo door dan moesten de boys winnen. De eerste kwartier in de verlenging bleef de stand 1-1. Het publiek moedigde aan, winnen moest Velo. En in de tweede kwartier van de verlenging maakte Pempi de 2-1 voor Velo. Vanaf de zijlijn was het niet meer te houden. Totdat Velo een penalty mee kreeg en Edwin Boer de wedstrijd kon afmaken met 3-1. Velocitas 2 KAMPIOEN Een geweldig seizoen werd afgemaakt met een spannende wedstrijd. Hiermee wil ik alle supporters, sponsors, vrijwilligers en mensen die ik ben vergeten, bedanken die achter ons stonden. En ik hoop dat we volgend jaar er weer een fantastisch seizoen van kunnen maken.

Drachten 2 - Velocitas 2 : 0 - 10 (11-05-03)

Onze laatste competitiewedstrijd werd om 14.00 uur gespeeld in Drachten. Op een 'prachtig' veld begon de wedstrijd. Een kwartier na de aftrap stond Velo voor met 0-1 door Tsjadrik. Door een mooie kopbal van Maurits aan Bob kon Bob de tweede doelpunt maken. Na een half uur spelen kon Pempi 2 goals erbij maken (alleen op de keeper en een kopbal). Vlak voor rust kreeg Velo een penalty mee, en Edwin maakte de 0-5. Na rust kwam Wesley in het veld voor Maurits. Vlak na rust gaf Bob via een kop de bal aan Edwin die de bal ook met de kop erin kon schieten. Alex kwam in het veld voor Edwin en Frank voor Tsjadrik. Bob maakte de zevende en achtste goal. En vijf minuten voor tijd kon Erik W. de 0-9 maken. En de stand werd afgemaakt door een penalty genomen door Jan K. Eindstand 0-10.
Aanstaande woensdag 14 mei 2003 zal Velocitas 2 een beslissingswedstrijd spelen tegen DIO Oosterwolde. Aanvang is om 19.00 uur bij het sportpark van Leek Rodenburg.

Zwaagwesteinde 2 - Velocitas 2 : 1 - 2 (06-05-03)

Deze uitwedstrijd werd toch ingehaald. En wel op een mooie dinsdagavond. De eerste helft waren er veel kansen voor beide teams. Maar toch ging Velo de kleedkamer in met een 0-0 ruststand. Peter en Tsjadrik werden gewisseld door Ron en Fré. En moest Velo toch proberen om doelpunten te maken. Maar helaas een kwartier voor tijd kwam Velo op achterstand. Velo moest door en kreeg de kans, de bal kwam tegen de keeper maar Fré kon de bal erin schieten. Maar Velo moest winnen en ging door. En in de laatste minuut gaf Maurits een mooie pass aan Bob die het doelpunt kon maken voor Velo. Eindstand 1-2.

Velocitas 2 - GSAVV Forward 2 : 9 - 1 (04-05-03)

Twee weken ervoor thuis gespeeld tegen Forward 2. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Velocitas moest vandaag iets goedmaken. Na vijf minuten spelen kreeg Velo een penalty, maar helaas de eerste treffer ging er niet in. Vlak daarna kreeg Eddy een kans maar helaas deze ging er naast. Velo kreeg kansen maar het was Forward die op voorsprong kwam na een kwartier spelen. Eddy werd gewisseld en Maurits was z'n vervanger. En na een half uur spelen kwam Velo gelijk door een doelpunt van Tsjadrik. Voor de rust kwam Velo op voorsprong door Tsjadrik en ging Velo de kleedkamer in met een russtand van 2-1. Vlak na de rust gaf Wesley een mooie pass aan Tsjadrik die de 3-1 kon scoren. Fré kwam in het veld voor Tsjadrik. En vlak daarna maakte onze jarige Bob de 4-1. Met nog een kwartier te spelen werd Wesley neergehaald en kreeg Velo een penalty mee, die werd gescoord door Edwin B. Alex H. maakte z'n rentree en kwam in het veld voor Bob. Onze Erik wilde ook scoren, vanaf hoe ver maakte hem niet uit (eigen helft, middenlijn), Hij probeerde het en maakte met een mooie afstandschot de 6-1. In de laatste 10 minuten maakten Wesley, Edwin en Fré de laatste drie doelpunten. En was de eindstand 9-1.

Jubbega 2 - Velocitas 2 : 2 - 7 (22-04-03)

Deze wedstrijd werd direct na Pasen gespeeld. Jubbega wilde hieraan meewerken zodat het 2e elftal ook bij de kampioenswedstrijd aanwezig kon zijn. De wedstrijd werd toch nog met enige angst tegemoet gezien met in het achterhoofd het resultaat en het spel tegen Forward. Echter na 4 min. werd een flitsende combinatie door Pempi met een harde knal afgerond en leek het allemaal wat gemakkelijker te worden. Toen ook nog een scherpe voorzet van Erik W. in eigen doel werd gewerkt leek de wedstrijd voorbij. Erik liet zich direct vervangen door Fré. Keeper Marco raakte ook nog geblesseerd, maar kon met de nodige moeite en van tape voorzien door Marco G. de wedstrijd voltooien. De laatste 2 minuten voor rust leverden ook 2 goals op. Tsjaderik werkte een voorzet binnen en Barry schiet de bal uit een afgeslagen aanval in. In de rust wordt Jan vervangen door Rob en gaat Muizelaar laatste man spelen. Direct na rust kregen we de mooiste kansen, maar deze werden helaas niet benut en scoorde Jubbega uit een fraai genomen vrije schop. Een geweldig schot of voorzet belandde ook nog in onze goal en het stond 2-4. Jubbega geloofde er weer in. Eindelijk kon de grensrechter een keer de aanval niet tegenhouden. Een goed voorgetrokken bal wordt door Rob, incl. zichzelf, tegen de touwen gewerkt. De tegenstande stortte in en Pempi en nogmaals Rob bepaalden de eindstand op 2-7. Deborah was niet aanwezig en Erik van Apeldoorn liet duidelijk merken veel plezier te hebben in het gedraaf naar geblesseerden. Ook Peter Woldhuis moest er nog geblesseerd af.

GSAVV Forward 2 - Velocitas 2 : 1 - 1 (19-04-03)

In het paasweekend werd de eerste wedstrijd gespeeld tegen Forward. Nadat we eindelijk de kleedkamer hadden gevonden kon Velo zich voorbereiden op de wedstrijd. Forward was het team waar we dit seizoen nog niet tegen gespeeld hadden. Velo begon de wedstrijd aanvallend en kreeg al snel in de wedstrijd 3 kansen. Maar afmaken lukte maar niet. Forward speelde fel en kwam op voorsprong. Velo probeerde het goed te maken. En door een mooie corner van Tsjadrik kon Edwin de bal in het doel koppen en kwam Velo terug. In de tweede helft kwamen Ronald, Rob en Danny in het veld voor Richard, Eddy en Fré. Maar helaas kon Velo de wedstijd niet afmaken en werd deze wedstrijd afgefloten met een gelijkspel.

Velocitas 2 - GOMOS 3 : 3 - 0 (13-04-03)

Met de wedstrijd tegen Oosterparkers in ons hoofd, werd er zondag gespeeld tegen Gomos. Er begon sterk. En door een mooie assist van Peter bracht Edwin Velocitas op voorsprong. Na de rust kwam Richard in het veld voor Rob. En Velocitas werd sterker en wilde meer scoren. Een half uur in de tweede helft maakte Fré de tweede goal. En Velo ging verder. Tien minuten voor tijd kon Edwin B. de wedstrijd beslissen met een derde goal. Eindstand 3-0.

Oosterparkers 2 - Velocitas 2 : 0 - 2 (09-04-03)

Deze wedstrijd werd op woensdagavond ingehaald. Op een koude avond gingen wij richting Kardinge. De wedstrijd werd een half uur later gespeeld omdat er nog geen scheidsrechter aanwezig was. Ondanks het koude weer probeerde Velo alles op alles te zetten, maar ze zaten niet lekker in de wedstrijd. Na 10 minuten spelen kwam Velo op voorsprong door een doelpunt van Bob. Tot de rust bleef het 0-1. In de tweede helft kwam het doelpunt maar niet. Bob werd gewisseld door Richard en Ronald kwam erin voor Tsjadrik. De tweede doelpunt werd toch gemaakt. Tien minuten voor tijd door Richard. Supporters bedankt dat jullie met het koude weer ons gingen aanmoedigen. Eindstand 0-2.

Velocitas 2 - DIO Oosterwolde 2 : 1 - 1 (06-04-03)

Een belangrijke wedstrijd stond op het programma. Met veel supporters aan de zijlijn begon Velo2 aan de wedstrijd tegen DIO Oosterwolde. In de eerste helft waren beide teams sterk. Maar met een brilstand ging Velo de kleedkamer weer in. Na de rust moest het gebeuren. Dio Oosterwolde nam de aftrap en de bal kwam snel richting het doel van Velo. En al na een minuut spelen in de tweede helft kwam Dio Oosterwolde op voorsprong. De trainer bracht de wissels Barry en Eddy in voor Tsjadrik en Pempi. En door een vrije trap van Barry kon Fré de gelijkmaker maken voor Velo. Zeven minuten voor tijd raakte de scheidsrechter geblesseerd en kon de wedstrijd niet meer afmaken. Langs de kant stond scheidsrechter R. Land te kijken en hij wilde de wedstrijd wel affluiten. Een mooie wedstrijd tussen Velocitas 2 - Dio Oosterwolde 2 eindigde met een eindstand van 1-1.

Velocitas 2 - Oerterp 2 : 4 - 2 (23-03-03)

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Oerterp op het programma. Om 08.00 uur verzamelden we bij de kantine en konden rond half 9 richting Oerterp gaan rijden. Om 10.05 uur kon de wedstrijd beginnen en na vijf minuten spelen kwam Velo op voorsprong door een goal van Pempi. Via Wesley kwam de bal bij Edwin Boer die tien minuten later Velo op een 2-0 voorsprong bracht. Na een half uur spelen kwam Velo op 3-0. Ron gaf een mooie pass aan Pempi die de bal erin kon schieten. Vlak voor tijd kreeg Velo een penalty tegen. Marco stopte de bal, maar helaas via de rebound kwam de bal in het Velo-doel en gingen we de rust in met 3-1. In het begin van de tweede helft hadden we veel balverlies, veel kansen werden er gemaakt. En snel kwam de 4-1 (Pempi). En vlak daarna kon Fre de vijfde goal maken voor Velo. Velo wilde meer en ging door. En kon vlak voor tijd nog een goal maken. Weer 3 punten erbij met een eindstand van 1-6.