1

Macedonië 2 - Velocitas 6 : 2 - 0 (13.05.01)
Velocitas 6 - Forward 4 : 2 - 2 (15.05.01)
GVAV Rapiditas 7 - Velocitas 6 : 8 - 2 (20.05.01)

Aangezien mijn computer enige tijd in de revisie was zijn dit dan de verslagen van het 6e. De eerste wedstrijd was die tegen Macedonie 2 naast zwembad "de Parrel". dit was een wedstrijd waar we zeer kort over kunnen zijn. Al in de warming-up verloren wij invaller keep Emile Timmer die ongelukkig terecht kwam en hierbij zijn enkelbanden scheurde, dit was voor hem de tweede maal dit seizoen en voor hem een reden om zijn voetbalschoenen weg te geven. Emile bedankt voor de beide jaren die wij samen hebben mogen voetballen. Ook was ons gehele middenveld afwezig ivm. de geboorte van een zoon (Danny gefeliciteerd), werkzaamheden (Willy en Matthieu), weekend weg (Grieko) tel daarbij de blessures van Willem, Alex, Ronald bij op dan blijft er weinig van je elftal over. Gelukkig varen er een tweetal A-ers aanwezig om de boel te completeren (Pascal en Dennis). De eerste helft kregen wij twee doelpunten tegen en zodoende was de ruststand 2-0 in het voordeel van Macedonie. De tweede helft werd er niet meer zoveel uitgericht zodat wij deze wedstrijd met 2-0 verloren en door deze uitslag werd HSC 6 kampioen in onze klasse. De volgende wedstrijd was die tegen Forward in het stadpark. Reeds naar 12 minuten kwamen wij op achterstand 0-1. Een aantal minuten later was het gastspeler Rene Kemper die de 1-1 strak binnenschoot. We bleven doordrukken op het doel van Forward en dit resulteerde vlak voor rust in een penaltie. Willy Heys onze strafschopspecialist (3 uit 3 dit seizoen) schoot hem feilloos binnen 2-1. De tweede helft was helemaal voor Forward en we mochten uiteindelijk blij zijn dat zij maar 1 doelpunt in de tweede helft wisten te maken (mede dankzij goed keeperswerk van Peter Roeters). Wij kwamen niet meer tot scoren en zo werd het 2-2 en was de tweede plek in de competitie een feit. De laatste wedstrijd werd een drama. Hadden we in de vorige 17 wedstrijden slechts 17 goals tegen vandaag kwamen er 8 bij. Nadat we eerst nog een 0-2 voorsprong hadden genomen (goals van Danny vd Lei en Dennis Meijerman) werd het uiteindelijk 8-2 (rust 3-2) voor GVAV Rapiditas.