REACTIES TT BALLOON FESTIVAL 2017Ralf Dik (sinds zondag baron van Assen tot Dwingeloo) zegt:
"Ik en mijn twee dochters hebben gister mee gevaren onder de RTV-Drenthe ballon. Zeldzaam mooie ervaring. Perfect weer, zeer goeie piloot en een mooi evenement. We hadden het geluk met deze ballon mee te varen, want we zijn als laatste ballon geland. Hierna de ballon opruimen en een hele ceremonie ondergaan. Het is best prijzig, maar echt aan te bevelen. Wij hebben een droom in vervulling laten gaan en het was het echt waard. Dank voor de organisatie en als de wind een keer uit de zuidkant komt, kopen we misschien wel een last minute ticket om ook een keer te ervaren over de stad te gaan."

Mattias Gebruers uit BelgiŽ zegt:
"Het was echt heel mooi weer voor de grote ballons en modelballons. Het was echt heel goed. Dank u dat we mochten komen met onze modelballon en hopelijk mogen wij volgend jaar terug komen. "

Guido Hšrle, piloot van Babette zegt:
"Wij kijken terug op een zeer geslaagd evenement, goed eten en drinken, erg goed verzorgd. Een mooie ballonvaart gemaakt van Assen naar Smilde. Een lastig gebied met heel veel akkerbouw om een landingsplek te kunnen vinden, maar het is ons gelukt om na een mooie vaart een veilige landing in het enige weiland bij Smilde te kunnen landen. De passagiers waren erg enthousiast en hebben ook erg genoten. Hopelijk volgend jaar weer zo'n mooi evenement. Wij willen graag weer van de partij zijn."

Carla Bleijendaal uit Ede zegt:
"Bedankt voor een super geweldige ervaring!! Na 11 jaar het circuit vanaf de tribune te hebben gezien was het nu een geweldige ervaring om het van bovenaf te hebben gezien. Enzo is een gezellige en ervaren ballonvaarder. Het was het ritje vanuit Ede dubbel en dwars waard."

Cornelis Bouwman uit Gauw zegt:
"Bedankt Harke en Gert dat we met de modelballon aanwezig mochten zijn. We hebben er van genoten en wat mij betreft is het zeker voor herhaling vatbaar."

Danny Pauwels uit Meerhout (BelgiŽ) zegt:
"Het was voor ons gisteren een geslaagde dag. Veel mensen kwamen in de inloopballon. We hebben veel toegelicht en uitgelegd. Graag zijn wij een volgende keer weer van de partij."

Ron Hoenderdaal uit Maartenshoek zegt:
"Bedankt voor de mooie avond gisteren, was gezellig en goed geregeld. Prachtig weer maar wel een beetje rare wind. Hopelijk is alles bij iedereen goed gegaan!"

Daan Elfring, piloot van de Nissan, zegt:
"Dag Gert en Harke ... gefeliciteerd met deze geslaagde editie van het TT Balloon Festival. Het was een mooie avond met een beetje niet voorspelde wind. We hebben daarom een wat kortere maar niet minder mooie vaart gemaakt. Greetje was een erg leuke en gezellige passagier. Bedankt en graag tot een volgende keer."

REACTIES TT BALLOON FESTIVAL 2016Marjan Bouma zegt:
Wat een fantastisch evenement.

Jeanine Bijker zegt:
Wat een prachtig evenement en de "grootste van Europa". Heel bijzonder. Ook de lucht was prachtig, achter de ballonnen die wegvallen door het tegenlicht.

Marianne Visser - "de dame uit Dwingeloo" zegt:
Langs deze weg wil ik jullie als organisatie hartelijk bedanken voor de ballonvaart van afgelopen zondag. Zomaar uit het publiek gepikt en een paar minuten later stond ik in de prachtige, immens grote Motorballon. Een enorme ervaring waar ik jullie voor wil bedanken.

Hilda Paulusma van Air-emotion uit Donkerbroek zegt:
Beste Harke en Gert. Ik vond het opnieuw leuk om deel te nemen aan jullie evenement, met de valk was ook een mooie ervaring. Succes met het organiseren van dit soort evenementen in de toekomst. Waar het enigszins haalbaar is ben ik van de partij!

Henske - alias Clown Knipoog met de Zeepbellen XXL zegt:
Dag Harke en Gert. Het was weer een feestje om erbij te zijn! En wat was het fijn dat de heteluchtballonnen deze keer wel de lucht in gingen; ik heb er van genoten.

Cor Bennaars uit Eindhoven zegt:
Ik heb een hele fijne avond met mij modelballon gehad en kom volgend jaar graag weer terug. Het was weer een mooi gezicht al die ballonnen in de lucht. Bedankt voor alles.

Koen Audenaert, piloot van "de Piraat" uit Destelbergen (Belgie) zegt:
We hebben gisteren een mooie avond gehad. Jullie hadden het goed geregeld. Dank je. Het was een genoegen om erbij te zijn.

Hester de Rijk zegt:
Wat hebben wij genoten van de ballonnen tijdens het TT Balloon Festival van afgelopen zondag! En wat was de wegracer ENORM gŠŠf! Prima geregeld en ga zo door zou ik zeggen. Maar wat hebben wij ons, en vele met ons, geŽrgerd aan de slecht geregelde catering! Wij raden u aan om het een volgende editie toch echt beter aan te pakken (de redactie heeft de reactie ingekort)..

Marc Verhelst, piloot van Clown Mauriske uit Zwijndrecht (België) en Betsy zeggen:
Bedankt Harke en Gert voor de mooie en gezellige meeting. Ouderwets maar gezellig. Alles werd prima geregeld. Voor ons (vanwege de leeftijd) helaas het laatste TT Balloon Festival.

REACTIES TT BALLOON FESTIVAL 2015Harry Dijkema uit Groningen zegt:
"Jongens ik heb weer genoten van het afgeslankte festival alleen had het evenement nog meer publiek verdient. Ik ben altijd weer blij als ik de generatoren hoor, dan weet je het zeker dat de ballonnen airborne gaan."

Marcel Eissens uit Sauwerd zegt:
"En dan nog een leuke anekdote. Toen wij afgelopen woensdag met onze draaiorgel bij de TT stonden, waren er mensen bezig met opnames voor een interview met een paar coureurs. Ik dacht zelf even dat ze klaar waren en startte het draaiorgel zoals afgesproken. Komt een man naar mij toe en vroeg een paar minuten geduld te hebben met muziek maken. Prima ... no problem. Nadat de opnames klaar waren kwamen er twee jongens op mij af en bedankten ons. "Mucho gracias en grazie di cuore e bella musica" zeiden ze. Ik dacht bij mijzelf ... ja ja. Wie dacht je zij waren? Valentino Rossi en Jorge Lorenzo. Dus dat hebben wij weer mooi meegenomen tijdens het TT Balloon Festival."

Gina Hanouwer zegt:
"Echt super leuk om te zien. Volgend jaar komen we weer. Heb jullie de foto's inmiddels gestuurd."

Rene Philips uit Assen zegt:
"Wellicht vindt u mijn foto's mooi, die mag u bijvoorbeeld op Facebook plaatsen. Succes, het was gezellig vanavond!"

DJ Gerrit Blom uit Assen zegt:
"Ik heb er van genoten en vond het een zeer geslaagde avond. Als je in de toekomst weer op zoek bent naar een deejee dan hou ik me graag aanbevolen."

REACTIES TT BALLOON FESTIVAL 2014Diana Kwant uit Winschoten (prijswinnaar Ballon Fiesta Meerstad) zegt:
"Een schitterende ervaring. Ook de Belgische eigenaar Koen heeft heel veel verteld. Ik heb foto`s vanuit de lucht gemaakt. Fantastisch."

Geert Plukker uit Amersfoort zegt:
"De modelballonvaarders hebben het fantastische gehad op het TT-Ballonfeest. Met de unieke mogelijkheid om in de TT-Hall modelballonnen te kunnen showen. Waar veel publiek kwam kijken en het leuk vond. Michael, Richard, Teo en Geert willen de organisatie danken voor de perfecte opzet van het programma en de mogelijkheid die we kregen in de TT-Hall."

Jaap Hoogeveen uit Smilde zegt:
"We hebben zaterdagavond de ballonvaart gehad en hebben hier ontzettend van genoten. Bij deze bedankt voor de perfect georganiseerde avond. Uiteraard ook voor de piloot en de mensen erom toe. We gaan zeker nog een keer weer!"

Jeanine Bijker zegt:
"Wat een prachtig evenement gisteravond. We hebben enorm genoten! Ik begreep dat jullie het leuk vinden om foto's te ontvangen. Bij deze wat foto's van de "zijlijn".

Bas Damen uit BelgiŽ zegt: "Ik heb een timelapse filmpje van het TT Balloon Festival op youtube gezet. Jullie mogen deze best posten als jullie dit leuk vinden. Bedankt voor de toffe dag."

Ada Westerbrink uit Haren zegt:
"Super middag en avond. Op naar het volgende evenement: Ballon Fiesta Meerstad!!!"

Wouter Haijer van Northside Freestyle zegt:
"Onwijs leuke en mooie dag! nogmaals bedankt!"

REACTIES TT BALLOON FESTIVAL 2013Atty Kuipers zegt:
"We hebben erg genoten van het festival en hopen dat jullie volgend jaar weer komen. Bij ons in Assen."

Atty Kuipers zegt:
"Het was super onze complimenten ! We hopen dat het volgend jaar weer is!"

Jan Schuil zegt:
"Ook van mijn kant nog de felicitaties voor de perfecte organisatie in zo'n korte tijd, top!"

Ike Visser (piloot WWF) zegt:
"Het was voor mij weer een mooi geslaagd avontuur Gert ... hoop dat jullie genieten van het feit dat het nu regent ... volgens mij is er geen wanklank geweest en zijn alleen maar lofuitingen jullie kant opgekomen."

Peter Oosterbaan (directeur TT Circuit) zegt:
"Ik wil jullie feliciteren en complimenteren met het ballonfestival gisteren. Iedereen heeft super genoten! Het was heel goed georganiseerd, en de plek en de match met het evenement zijn perfect. Daarnaast wil ik jullie hartelijk danken voor alle inzet en betrokkenheid. Grote klasse."

Bernard Krol (passagier Garfield) zegt:
"Koen (de piloot) nogmaals dank voor een geweldige ervaring die ik mocht hebben tijdens het TT-ballon evenement. Zeker iets wat ik iedereen kan aanbevelen, en misschien zelf ook wel vaker wil doen. Nogmaals dank en een behouden vaart."

Angeniet Schuddebeurs zegt:
"Wat was het een prachtig evenement gisteravond! Ik heb genoten, de sfeer was erg leuk en ontspannend, bedankt!"

Mark van Aalderen (TT Circuit) zegt:
"Complimenten, vond het echt geweldig! Veel positieve reacties gehad."

Rigt Pomp zegt:
"Wij waren om 17.00 uur al bij de TT Hall en waren om 21.00 uur weer thuis enorm gezellig en druk jammer dat wij ons moesten verplaatsen om het opstijgen van de hete luchtballonnen te kunnen zien."

Franciska Elzer zegt:
"Was leuk , jammer dat er een paar waren die de lucht niet ingingen maar verder zeer geslaagd."